Om mig

Jag är yogamassör, massör, inspiratör och coach med ett stort intresse för friskvård.

Jag drivs av fascinationen över hur vi genom val av livsstil kan påverka hur vi mår – och vilken fantastisk betydelse en vänlig, ömsint, fysisk beröring har, för att vi ska må gott. Oxytocin är ett må-bra-hormon som sätter fart i kroppen vid snäll beröring. Blir din spända nacke masserad, så känns livet lättare och du blir avslappnad och känner dig lyckligare.

Därför har jag gått ett antal olika och mycket givande utbildningar och kurser inom beröring, som jag gärna delar med mig av:

  • ayurvedisk yogamassage
  • idrottsmassage
  • klassisk massage
  • änglamassage
  • tantramassage.

Sedan några år erbjuder jag en varm, omhändertagande massage, där jag blandar klassisk massage med mjukare änglamassage och healing. Idén att mixa dessa i lugn mysig miljö, fick jag efter kurserna i olika massagetekniker. En mycket inkännande massage utlovas! Läs gärna mer under Klassisk massage.

Jag är utbildad till diplomerad yogamassör hos Axelsons Gymnastiska Institut. En utbildning som jag varmt kan rekommendera, med två fantastiska lärare, Johan och Vandana från Indien.
Under hela utbildningstiden fick vi elever byta yogamassage på varandra, och utan tvekan är yogamassage en av de bästa behandlingar jag fått! Se Yogamassage.

Under 2015 gick jag en vidareutbildningskurs inom idrottsmassage hos Physio Education med Torbjörn Bryde som lärare. 
Torbjörn vann SM i 100m år 1997 samt 2000 och han har sedan dess utvecklat massagetekniker efter egna erfarenheter och då han behandlade andra elitidrottare så blev effekten lika god på dem! 
Idrottsmassage är en kraftfull och djupgående massage. Utöver idrottsmassage, så kan du även få hjälp med tejpning av stukad fot och tejpning av hälsporre.

Varmt välkommen!
Percy

 

Kontakt

YogaMassage Center
Studio:
Vickervägen 2, TÄBY

073-6926855

© 2014 All rights reserved.

Drivs med Webnode