Gästbok - Välkommen att dela med dig av dina upplevelser!

 • Datum: 06.08.2019 Av: Mia

  Ämne: Percys underbara massage..

  Jag besökte Percy häromdagen för första gången, han gav mig den bästa massage jag någonsin fått. Så lyhörd, snäll och lugn. Ingen brådska eller stress utan jag som ofta är uppe i varv kunde i lugn och ro varva ner och slappna av.

  Det märks att Percy är kunnig inom det han gör och väldigt noggrann.

  Jag hade underbara timmar i hans varma sköna salong och kommer mer än gärna tillbaka. Så mjuk och lätt som jag är i kroppen har jag inte varit på år tror jag! :)

  Svara

 • Datum: 10.03.2019 Av: Sz

  Ämne: Massage

  Jag har besökt percy flera gånger, han är väldigt perfekt snäll, han ger bästa bästa massage, väldigt väldigt kunnig, han är väldigt duktig på alla punkter och muskler i kroppen.
  Han lyssnar på mig väldigt noga, han är väldigt lugn, härlig och ger skön massage. Jag kopplar av i mysig och fin miljö, jag rekommenderar percy för bästa bästa bästa massage.
  Mvh

  Svara

 • Datum: 11.03.2018 Av: Linda

  Ämne: Otroligt skön och anpassad massage!

  Percy och hans massage är "one of its kind". Han är väldigt mjuk, vänlig, lyhörd och fokuserad på kundens välmående. Han uppmuntrar till ett samspel där jag som kund kan önska hur jag vill ha min massage så som hur hårt tryck på olika ställen. Inte bara generellt utan från muskel till muskel. Massagen är med tummar eller handflator och blir aldrig för tuff.

  Den varvas även med mjuka yogastretchningar sådana som jag inte kan göra på egen hand. Jag har en tidig Parkinsondiagnos och är väldigt stel i kroppen men känner mig som en ny människa efter en massage hos Percy, mjuk, avslappnad, närvarande i kroppen och rörlig!

  Massagen får ta den tid som krävs vilket är en ren lyx och njutning då det ofta blir 3h för mig.

  Jag rekommenderar Percy av hela mitt hjärta då jag aldrig har fått bättre massage!

  Svara

 • Datum: 25.08.2017 Av: Ia

  Ämne: Skön massage som känns där det ska kännas.

  Att känna mig trygg och lugn är viktigt och det är just vad Percy står för och förmedlar som person och den miljö han har byggt upp. Han är professionell, lyhörd och anpassar behandlingen efter vad jag behöver fokusering på.

  Yogamassage har jag inte upplevt innan jag kom hit och det är nått jag uppskattar. Jag gillar att massagen känns och går ned på djupet. Att blanda mjuk och hård massage. Här säger du själv till om du är öm och han ska ta det varligt eller om du vill ha djupare beröring. Percy är noga med att man ska säga till om det är lagom eller för hårt/löst
  Yogamassage bygger mycket på att stretcha musklerna vilket känns och är oerhört skönt.
  Du behöver inte ha några som helst förkunskaper av Yoga utan allt sker under lugn ledning av Percy.

  Dagarna efter behandling känns min kropp mycket lättare och smidigare.

  Svara

 • Datum: 01.08.2016 Av: Viktoria

  Ämne: Anpassad och helt fantastisk massage

  För första gången någonsin har jag fått en massagesession som är skräddarsydd för mig, för min kropp. Yogamassagen är helt fantastisk! Denna typ av massage och stretch borde alltid vara en del av en behandling. Förutom stor kunnighet i att behandla skapar Percy dessutom en miljö som får dig totalt avslappnad.

  En dag efter behandlingen känns min kropp lätt som en fjäder och mjuk. En helt ny känsla!

  Tack Percy för ditt engagemang, din kunskap och skicklighet. Du erbjuder verkligen något utöver det vanliga.

  Svara

 • Datum: 05.09.2015 Av: Klara

  Ämne: Fantastiska yogamassagen

  Har fått fantastiskt välgörande yogamassage av Percy som har anpassats efter mitt dagsläge. Ibland mer kraftfull o rejält cirkulationsökande, ibland mer mjuk o inkännande vid tillfällen då jag känt mig lite stressad el mer ömtålig. Yogamassagen är ju en aktiv massage och man kommunicerar under behandlingen och upptäcker nya saker om sig själv och sin kropp.

  Att få en serie behandlingar har varit mycket stärkande o helande. Att sedan Percy har möjligheten att göra hembesök om man vill, han tar med sig madrass och tillbehör, har gett behandlingarna ytterligare en dimension. Och en behandling är inte en annan lik utan man utgår ifrån vilka stretchar som behövs just då. Jag behöver inte stressa genom att ta mig till o från en lokal utan kan lugnt o skönt vila ut hemma och verkligen integrera behandlingen. Det känns som om den verkar flera dagar efteråt.

  Jag rekommenderar verkligen den här formen av behandlingar, den har gjort stor skillnad i mitt liv. Jag har blivit starkare, mer flexibel, stort tack!

  Svara

 • Datum: 09.06.2015 Av: marina

  Ämne: Härlig yogamassage

  En härlig och avkopplande stund i mysig miljö med levande ljus, härliga dofter och avslappnad musik.
  En kunnig massör som med omsorg och engagemang utövar en underbar massage med stretch från topp till tå..
  Tack så mycket Percy för en underbar skön stund..
  Vi ses igen

  Svara

 • Datum: 31.03.2015 Av: Sanna Nyberg

  Ämne: Häftigt!

  Tack Percy, för en härlig, skön och häftig yogamassage.
  Du är så omtänksam och vill verkligen att din kund ska känna sig trygg och välkommen. Tiden bara flög iväg och man kände sig som en ny människa när man kom hem.
  Vi ses igen!

  Svara

 • Datum: 23.02.2015 Av: Lisa

  Ämne: Om yogamassagen

  Percy är lugn och inkännande, professionell och varm. Jag har fått yogamassage. Det påminner en del om thai massage. Men dels är det skönt med nån som har svenska som modersmål, vilket inte alla thai massörer har. Dels ber Percy en att vid varje stretch säga "lagom" när det blir lagom stretchat. Det tycker jag funkade bra för mej, eftersom det blev precis så mycket som det kändes bra. Men hade jag velat ligga tyst och bara ta emot hade jag fått det också. Vissa av stretcharna är fokuserade på att hjälpa mot ishias och liksom stretcha ishias-nerven på nåt sätt. Och det gjorde han på ett behagligt sätt. Han hjälpte mej också att öppna upp skulderbladen/bröstkorgen för att underlätta andningen. Jag fick också ökad kroppskännedom och träna på att verkligen kunna slappna av totalt i musklerna. En skön och varierande massage, som känns skön och gör gott! Rekommenderas! :-)

  Svara

 • Datum: 05.02.2015 Av: Josefin

  Ämne: Bästa massage jag fått!

  Jag tränar en hel del och har haft en del problem med ömma höfter och knutor i ryggen...har gått några gånger på vanlig klassisk massage på bänk hos Percy...absolut bästa massagen någonsin jag fått!
  Han blandar mjuk massage och hårdare knådning och gör detta mycket inkännande. Knutorna i ryggen försvann redan första gången. Hela min kropp mår så bra efter varje besök, rekommenderas!

  Svara

Ny kommentar

Kontakt

YogaMassage Center
Studio:
Vickervägen 2, TÄBY

073-6926855

© 2014 All rights reserved.

Drivs med Webnode